Malzemeler:

1/3 kap fesleğen yaprakları
2 diş sarımsak
½ çay kaşığı sarımsak tozu
5 adet domates
1 yemek kaşığı balzamik sirke
½ çay kaşığı karabiber ve tuz
1 çay kaşığı İLİOS zeytinyağı
1 adet baget ekmek
1 yemek kaşığı tereyağ

Tarif:

Büyük bir kaseye doğranmış domates ve fesleğenleri, ince kıyılmış sarımsakları koyun. Balzamik sirke, İLİOS zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyin. Hepsini karıştırdıktan sonra bozdolabında 1 saat bekletin. Baget ekmeği dilimleyin, dilimlerin üstüne tereyağı ya da zeytinyağı sürün, isterseniz sarımsak tozu da ekleyebilirsiniz. Ekmekleri kızarttıktan sonra kasedeki karışımı dilimlerin üstüne yayın ve bekletmeden servis edin.

Paylaş
Minimum 6 karakter